TOPModel

TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, joita kiinnostavat muoti, testit ja askartelu. Jokaisessa lehdessä on paljon mielenkiintoista tekemistä ja lukemista ja sieltä voi tarkistaa mm. oman horoskooppinsa, osallistua kilpailuihin ja napata vinkkejä tylsien päivien ratoksi.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä TOPModel-lehti on jännittävä lukupaketti, jonka mukana saat aina pieniä lahjoja.

Tilaa TOPModel-lehti

Lehden sisältö

TOPModel-lehtiTOPModel on muotiin, askarteluun ja glamouriin keskittyvä lehti, jonka sisältö on suunnattu pääasiassa nuorille tytöille. Lehden sivuilta voi lukea ohjeita muun muassa erilaisiin kampauksiin, leivontaan, korujen tekemiseen ja pukeutumiseen.

Lehdessä on aina mukana myös horoskooppi, erilaisia testejä, kilpailuja sekä sarjakuvia. Lukupakettia täydentävät söpöt kuvitukset sekä pienet ilmaislahjat, joita voivat olla esimerkiksi tarrapaketit, kortteja tai muuta pientä kivaa.

TOPModel antaa tekemistä pitkäksi aikaa, koska lehden sisältö ei juurikaan pääse vanhenemaan. TOPModel pelastaa niin tylsät kuin sadepäivätkin glamourin hohdolla!

TOPModel-lehdellä on myös omat nettisivut, josta löytyy paljon muoti- ja stailausvinkkejä, testejä, foorumi sekä kauppa.

Lehden tiedot

TOPModel on Egmont Kustannuksen julkaisema lehti, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lehteä lukevat pääasiassa 4-8-vuotiaat tytöt.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut