Tosi Elämää

Kertomuksia aidosta elämästä, niin hyvinä aikoina kuin huonoinakin. Tosi Elämää -lehti kertoo oikeista ihmisistä ja heidän oikeista kohtaloistaan. Pääset kokemaan yhdessä ne mieleenpainuvimmat hetket elämän suurista iloista, mukavimmista sattumista, epätavallisimmista hetkistä aina niihin suurimpiin suruihin asti.

Koe todellinen elämä mielenkiintoisten hetkien kautta Tosi Elämää -lehden parissa.

Tilaa Tosi Elämää -lehti

Lehden sisältö

tosielamaa-logoTosi Elämää tuo sinulle jokaisessa numerossa todellista elämää oikeiden ihmisten kokemuksissa. Pääset kokemaan nämä elämän tärkeät hetket ja näet miten ne ovat vaikuttaneet ihmisiin ja kuinka niistä on jatkettu eteenpäin.

Tosi Elämää -lehden kirjoittajina ovat tavalliset ihmiset, joille on tapahtunut jotain mieleenpainuvaa tai erikoista. Tarinat tulevat aina todellisesta elämästä, jota käsitellään sen kokeneen ihmisen silmin. Näet kuinka tapahtumat ovat kulkeneet, miten ne ovat vaikuttaneet ja kuinka asiat ovat saatu päätökseen, juuri siltä henkilökohtaiselta tasolta.

Mukaan mahtuu iloisia hetkiä avioliitoista, lasten syntymistä tai aivan arjen onnesta aina sinne elämän kovimpiin hetkiin asti. Erot, kuolemat ja koettelevat hetket ovat myös osana todellista elämää ja niistäkin selviydytään kertomaan oma tarinansa.

Tosi Elämää -lehdessä puhuu aito elämänkokemus, eivätkä mitkään turhat julkkisjuorut.

Lehden tiedot

Tosi Elämää on Kolmiokirja Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Se sisältää aitoja tarinoita todellisesta elämästä ja on täynnä mielenkiintoisia ihmiskohtaloita jokaiselta elämän saralta. Lehti on suunnattu varttuneemmille naislukijoille, mutta sen mielenkiintoisista artikkeleista saa jo

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut