Trendi

Mielessä tyylin uusiminen? Millainen on tulevan kauden muoti? Millä saisin palon takaisin parisuhteeseen? Tähän kaikkeen vastaa moderni lifestyle-lehti Trendi. Lehti poimii uusimmat vinkit muoti- ja kauneusmaailmasta, auttaa valintojen tekemisessä ja esittelee rohkeasti ajan ilmiöitä. Se on samalla shoppailijan paras ystävä ja myös opas hyvinvointiin ja parempaan työelämään.

Kattavana ja monipuolisena lehtenä Trendi sopii moneen makuun ja sitä lukevat niin nuoret kuin aikuisetkin naiset.

Tilaa Trendi-lehti

Lehden sisältö

TrendiTrendin jokainen numero on kattava läpileikkaus muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin. Näiden lisäksi käsitellään myös oman tyylin löytämistä, ihmissuhteita, työelämää ja tutustutaan Trendin lukijoiden koskettaviin kokemuksiin. Lehti kertoo paitsi tavallisten ihmisten elämästä, mutta myös haastattelee ajankohtaisia julkisuuden ihmisiä.

Inspiroivien artikkeleiden ohella lehti vastaa ihmissuhteita ja seksiä koskeviin kysymyksiin ja kertoo uusimmat uutiset viihteen ja kulttuurin maailmasta.

Trendi auttaa, kuuntelee, opastaa ja on tukena – se on siis enemmän, kuin lifestyle-lehti; Trendi on kaikkea, mikä olennaisesti liittyy sekä sisäiseen että ulkoiseen hyvinvointiin.

Trendillä on myös oma nettiyhteisö, jossa voi lukea blogeja, osallistua kilpailuihin ja ottaa osaa lehden juttuihin.

Lehden tiedot

Trendi on A-Kustannus Oy:n kustantama ja A-lehtien julkaisema yleisaikakauslehti. Se ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja on suunnattu pääosin 18-39-vuotiaille naisille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut