Tuning.fi

Tuning.fi on yksi Suomen parhaista tuninglehdistä ja se tarjoaa mahtavan lukukokemuksen jokaisessa numerossa. Kansien välistä löytyy upeimmat autot, kuumimmat kissat, näyttävimmät projektit, ohjeita tee-se-itse -tuunaajille ja tietysti paljon tietoa tuoreimmista tarvikkeista. Mukana on siis kaikki mitä tuningiin kuuluu.

Tilaa Tuning.fi -lehti

Lehden sisältö

Tuning.fiTuning, eli autojen virittäminen niin ulkoisesti kuin koneistonkin osalta on harrastus suomalaiseen makuun. Nyt alan harrastajat ovat saaneet oman lehden, jonka jokainen numero on pullollaan tietoa ja upeita projekteja.

Autot ovat tietysti tämän lehden pääosassa ja jokaisesta numerosta löydätkin paljon laitettujen autojen esittelyjä. Kaunis katseltava ei tietysti jää pelkkään peltiin, vaan kauniit kissat ovat myös autojen rinnalla.

Tuning.fi antaa paljon tietoa lukijoille näyttävistä projekteista ja parhaista osista. Jokaisessa lehdessä on paljon ohjeita kuinka voit itse tuunata omaa autoa, unohtamatta tietenkään uusien tarvikkeiden testausta ja arvostelua. Tämän lehden ohjeilla saatkin kaiken irti omasta autostasi.

Jos siis olet yhtään kiinnostunut autojen laittamisesta ja tuningista, niin tämä lehti sinun on pakko tilata. Parempaa et voi saada.

Lehden tiedot

Tuning.fi on Viipalemediat Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lehti on suunnattu nuorille autoilusta ja erityisesti tuningista kiinnostuneille miehille, joskin lukijakuntaa löytyy myös hyvin vanhemmastakin polvesta.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut