Tuulilasi

Tuulilasi on Suomen suurin autolehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1963 lähtien. Se on kerännyt vankan lukijakunnan, jota kiinnostaa kattavat artikkelit uusista autoista, moottoripyöristä, mönkijöistä ja muista kulkuvälineistä.

Tämän lisäksi Tuulilasi tarjoaa myös paljon tietoa kaikkeen autoiluun liittyvästä, kuten rengasvertailuita, tietoa autoilun ympäristövaikutuksista ja myös autojen teknisestä puolesta ja huollosta.

Tilaa Tuulilasi

Lehden sisältö

Tuulilasi logo
Tuulilasi ilmestyy 16 kertaa vuodessa ja tarjoaa todella kattavan tietopaketin kaikkeen autoiluun ja moottorikulkuneuvoihin liittyvästä.

Lehden sivuilta löydät testit ja koeajot kaikista merkittävistä uusista automalleista ja vuosittain Tuulilasi testaakin satoja eri uutuusmalleja. Autojen lisäksi testipenkkiin päätyvät usein myös kesä- ja talvirenkaat, jotka pistetään tiukkojen kokeiden jälkeen paremmuusjärjestykseen.

Tuulilasi tarjoaa paljon rahanarvoista tietoa autoista ja kaikkeen autoiluun liittyvästä. Lehden sivuilta löytyy myös paljon vinkkejä ja ohjeita oman auton ja autoilun varalle. Näillä vinkeillä säästät autoasi ja selvää rahaa.

Lehden tiedot

Tuulilasi on A-lehtien kustantama autoilun aikakausilehti, joka ilmestyy 16 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut