TV-maailma

Nykypäiväisessä kanavatarjonnassa on mistä valita; kanavia ja ohjelmia löytyy tuhoton määrä ja palveluntarjoajilta voi tilata muhkeita kanavapaketteja normaalien kotimaisten kanavien rinnalle. TV-maailma kokoaa 13 ilmaiskanavan lisäksi useita maksukanavia ja kertoo selkeästi ja helppolukuisesti niiden tarjoamista ohjelmistoista.

TV-maailman lukijana pysyt aina pinnalla uusimmista sarjoista, elokuvista ja dokumenteista ja näet, milloin ne saavat ensiesiintymisensä televisiossa.

Tilaa TV-maailma -lehti

Lehden sisältö

TV-maailmaTV-maailma on tuhti tietopaketti, joka esittelee 13 ilmaista kanavaa ja niiden lisäksi katsotuimpia maksukanavia. Yhteensä 34 kanavan kaapeli- ja satelliittikanavan ohjelmatietojen päälle lehti kertoo myös pääpiirteittäin radio-ohjelmien ohjelmistosta.

Helposti luettavasta ohjelmataulukosta näet nopeasti jokaisen päivän ohjematarjonnan. TV-maailma ei kuitenkaan ole pelkästään opas aikatauluihin, vaan se kertoo uusista elokuvista ja sarjoista sekä antaa tilaisuuden kurkistaa julkisivun taakse haastatteluilla ja henkilökatsauksilla.

Lehden tiedot

Otavamedia Oy:n julkaisema TV-maailma on television ja radion ohjelmatietolehti, joka ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Kolme numeroista on kaksoisnumeroita.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut