Unelmien Talo & Koti

Unelmien Talo & Koti lupaa paljon mutta myös toimittaa kaiken. Tämän lehden avulla sinäkin voit tehdä kodistasi juuri sellaisen, kun olet aina halunnut. Jos haluat löytää helposti toteutettavia sisustusideoita kotiin ja keittiöön sekä vinkkejä ja ideoita puutarhaan, niin Unelmien Talo & Koti on juuri sinua varten.

Tilaa Unelmien Talo & Koti -lehti

Lehden sisältö

Unelmien Talo & KotiUnelmien Talo & Koti on täynnä ideoita, joilla voit tehdä sen oman unelmien kodin. Pienistä sisustusvinkeistä aina suuriin ihaniin puutarhaprojekteihin, tämän lehden sivuilta löydät kaiken mikä tekee talosta kodin.

Löydät myös runsaasti tee-se-itse -ohjeita, joiden avulla voit askarrella ja rakentaa itse kaikkea kotiin tarvittavaa. Oli kyseessä sitten koristeita pöytään tai tuunausta vanhoille huonekaluille, Unelmien Talo & Koti opastaa sinua alusta loppuun.

Herkkujen ystäville on myös luvassa mahtavia lukuhetkiä. Lehden sivuilta löydät myös tunnetun Kinuskikissan reseptejä, joilla voit itse tehdä unelmien leipomuksia.

Unelmien Talo & Koti -lehdellä on myös omat nettisivut, joista löydät vielä lisää kiinnostavia artikkeleita ja vinkkejä kodin laittamiseen.

Lehden tiedot

Unelmien Talo & Koti on A-Lehdet Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehteä on julkaistu jo vuodesta 2000 lähtien ja se on vakiinnuttanut itselleen reilun 60 000 lukijan kannattajajoukon.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut