Uusi Koti

Uusi Koti on korkealuokkainen asumisen erikoislehti, jossa päästään kurkistamaan suomalaiskotien tilaratkaisuihin sekä käytännönläheisiin sisustusideoihin. Suomalaisessa kodissa sekoittuvat usein skandinaavinen linjakkuus, pirteät värielementit sekä aavistus mummonmökkiä.

Aiemmin Hirsitalo-nimellä tunnetun Uusi Koti -lehden lähtökohtana on käytännöllinen, toimiva ja kaunis sisustus, joka sopii nimenomaan suomalaiseen makuun. Käsi kädessä sisustuksen kanssa kulkevat tekniikka ja pintamateriaalit, joilla parhaatkin päivät nähnyt sisustus uusitaan nykypäivään sopivaksi.

Uusi Koti on kaunis ja ideoita pursuava lehti, jonka parissa aika vierähtää kuin huomaamatta. Mahtava lehti vaikka lahjaksi!

Tilaa Uusi Koti -lehti

Lehden sisältö

Uusi KotiUusi Koti -lehdessä esitellään sekä koteja että loma-asuntoja kaikkialta Suomesta. Se tarjoaa käteviä ja hauskoja ideoita sisustukseen, pintaremontointiin, tilaratkaisuihin ja tekniikkaan sekä esittelee uusia talomalleja ja pintamateriaaleja.

Lehden sisältö on erittäin korkealuokkaista ja kaikki esiteltävät kodit ovat suomalaisia, mikä takaa sen, että lehdestä ammennettavat ideat sopivat takuulla omaankin kotiin.

Jokaisessa lehdessä kerrotaan aina suomalaiskotien tarinoita upeilla kuvilla varustettuna.

Uusi Koti -lehdellä on omat nettisivut, jossa voi tutustua uusimman lehden sisältöön.

Lehden tiedot

Uusi Koti on asumisen ja sisustuksen erikoislehti, jota kustantaa Saarimedia Ky. Lehti tunnettiin nimellä Hirsikoti aina vuoteen 2011 asti. Uusi Koti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut