V8 Magazine

V8 Magazine on lehti todellisille autojen ystäville. Nyt ei puhuta mistään turvallisuustesteistä tai talvirenkaiden pidosta, vaan nyt on puhe puhtaasta tehosta. V8-lehti on isojen autojen ystäville, joiden autot käyvät kovilla kierroksilla ja isoilla koneilla.

V8-Magazine kertoo myös kaikki vuoden ajankohtaiset tapahtumat ja auto-showt, joissa pääset näkemään kaikki Suomen parhaimmat ja upeimmat autot.

Tätä lehteä ei jenkkiautojen ystävän kannata jättää välistä mistään hinnasta.

Tilaa V8 Magazine -lehti

Lehden sisältö

V8 MagazineV8 Magazine on Suomen suurin jenkkiautoihin keskittyvä aikakausilehti, joka ruotii kaiken mahdollisen isojen poikien autoihin liittyvän. Lehti tarjoaa kattavan paketin luettavaa niin vanhoista klassikoista, restauroiduista helmistä ja moderneista kustomeista, joita kaikkia yhdistää sama rakkaus amerikkalaiseen autoon.

Lehden sivuilta löytyy autoesittelyjä niin ammattilaisten kuin amatöörienkin omista projekteista ja show-autoista. Artikkelit ohjaavat ja kertovat juurta jaksaen kaikki rakentamiseen ja korjaamiseen liittyvän ja löydät siitä paljon apua oman unelma-auton laittamiseen.

Lehden tiedot

V8 Magazine on Fokus Media Finland Oy:n julkaisema suomenkielinen aikakausilehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. V8 on ilmestynyt jo vuodesta 1978 lähtien ja se on suunnattu amerikkalaisten isokoneisten autojen ystäville. Se on tällä hetkellä ainoa amerikkalaisten autojen harrastajille suunnattu erikoislehti.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut