Valitut Palat

Valitut Palat on yksi maailman luetuimpia aikakauslehtiä ja se tarjoaa mielenkiintoisia tarinoita, innostavia artikkeleita tieteestä sekä teknologiasta ja myös hyödyllisiä vinkkejä parempaan arkeen sekä hyvinvointiin.

Täysin uudistunut Valitut Palat on elämyksellinen ja upea lukupaketti koko perheelle ja sopii ennen kaikkea heille, jotka haluavat tietää enemmän ajankohtaisten aiheiden taustoista ja nauttia hyvistä lukuhetkistä.

Tilaa Valitut Palat -lehti

Lehden sisältö

Valitut PalatValitut Palat on jo 70 vuotta Suomessa ilmestynyt monipuolinen aikakauslehti. Se on suomalainen versio yhdysvaltalaisesta Reader’s Digest -lehdestä, joka on kotimaassaankin nauttinut suosiota lähes vuosisadan verran. Sisältö koostuu lehden omien artikkeleiden lisäksi monesta eri aiheesta.

Valitut Palat kattaa muun muassa uusimmat läpimurrot tieteen ja teknologian alalta, tutkii luontoa, historiaa ja ajankohtaisia ilmiöitä, kertoo koskettavia selviytymistarinoita ja tarjoaa myös herkullisia ja terveellisiä reseptejä arkeen sekä juhlaan. Valittujen Palojen viihdyttävät ristikot ja sudokut antavat aivoille vetreytystä ja lehden Nauru pidentää ikää -osio taas kutkuttaa nauruhermoja.

Valittujen Palojen lukijana saat kaiken tämän lisäksi paljon tuoreita tutkimustietoja muun muassa eri ruoka-aineiden terveysvaikutuksista, pääset oppimaan uusia termejä lehden Sanavarasto-palstalta ja matkailusivuilta löydät uusia ideoita tulevia lomasesonkeja varten.

Valitut Palat -lehdellä on omat nettisivut, jossa voi mm. osallistua arvontoihin, pelata pelejä ja osallistua keskusteluihin.

Lehden tiedot

Valitut Palat on perustettu Suomessa vuonna 1945. Lehti on monipuolinen ja sitoutumaton aikakauslehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehteä kustantaa CIL Publishing AS ja lukijoista noin puolet ovat naisia.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut