Vanhat Koneet

Entisaikaan oli kaikki paremmin, tai ainakin näin se tuntuu. Vanhat Koneet -lehti onkin omiaan kaikille niille, jotka arvostavat vanhaa osaamista juuri työkoneiden ja -laitteiden osalta. Samalla laadulla ja panostuksella millä vanhat kestävät työjuhdat rakennettiin, tehdään myös Vanhat Koneet -lehti.

Tilaa Vanhat Koneet -lehti

Lehden sisältö

Vanhat KoneetVanhojen työkoneiden arvostus on ollut kasvussa viime vuosina ja tämä kehitys näkyy Suomessa varsinkin kesäisin, kun lähes joka viikonloppu on tapahtumia, joihin kokoontuvat alan harrastajat. Nämä ihmiset haluavat tuoda vanhat ja kaiken kokeneet koneet takaisin henkiin niiden alkuperäiseen loistoon.

Vanhat Koneet -lehti onkin osa tätä harrastusta. Lehti esittelee niin itse koneita, kun niiden kunnostusprojekteja. Tämän lehden avulla tiedät aina missä päin Suomea tapahtuu ja missä näet ne upeimmat koneet.

Konehistoria on mielenkiintoinen harrastus, joka on vain kasvussa modernin kertakäyttökulutuksen ansiosta. Tilaa sinäkin oma Vanhat Koneet ja ole osa kulttuuria, joka tuo vanhan ajan kädentaidot ja osaamisen takaisin nykypäivään.

Lehden tiedot

Vanhat Koneet on Viipalemediat Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Se on kone- ja tekniikan alan erikoislehti, joka keskittyy yksin vanhaan ja historiaaliseen teknologiaan. Lehti on suunnaattu kaikille vanhemmasta laitteistosta kiinnostuneille lukijoille ja se on ollut erittäin suosittu juuri vanhempien mieslukijoiden parissa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut