Vauhdin Maailma

Vauhdin Maailma, tai tuttavallisemmin VM on Suomen vauhdikkain lehti. Näiltä sivuilta löydät kaiken tarpeellisen moottoriurheilun saralta niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kentillä.

VM on pistänyt vauhtia lukijoiden punttiin jo vuodesta 1965 lähtien ja bensaa riittää vielä pitkäksi aikaa.

Tilaa Vauhdin Maailma -lehti

Lehden sisältö

Vauhdin MaailmaVM tuo sinulle jokaisessa lehdessä kattavan tietopaketin moottoriurheilusta. Löydät tietoa niin autourheilusta mm. Formuloiden ja rallin osalta, moottoripyöriä endurosta ratapyöriin, veneitä, autosuunnistusta ja kaikkea mikä vain liikkuu nopeasti.

Vauhdin Maailman tärkein valttikortti on sen osaava toimitus. Artikkeleista ja uutisista näkee, että kirjoittajat ovat pitkään toimineet moottoriurheilun parissa ja osaavat kertoa sinulle paljon enemmän kuin mikään tavallinen urheilutoimittaja.

Jos siis haluat tietää mitä tapahtuu moottoriurheilun parissa, niin et voi olla tilaamatta Vauhdin Maailmaa. Tämän lähemmäksi pääset kisoja vain ostamalla lipun paikan päälle.

Lehden tiedot

Vauhdin Maailma on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Vauhdin Maailma, tai yleisemmin VM on moottoriurheilun erikoislehti, jonka sivuilta löytyy kaikkea mikä liikkuu nopeasti. Lehti ei erikoistu mihinkään yhteen lajiin, vaan tarjoaa kattavan valikoiman kaikista moottoriurheilun saroista.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut