Vauva

Vauva on Suomen suurin vauvalehti. Vauva kertoo uutta ja ajankohtaista tietoa odotuksesta, auttaa valmistautumaan synnytykseen ja neuvoo vauvanhoidossa ja kasvatuksessa. Lehden sisältö jakautuu osastoihin Vauva ja taapero ja Perhe ja parisuhde, joiden lisäksi jokaisessa numerossa on Odottajan omat sivut.

Vauva on todella hyvä seuralainen onnelliseen odotukseen ja leppoisaan vauva-aikaan. Lehden vinkeillä ja ohjeilla voitat vaikeudet ja saat vertaistukea. Vauva on odottajan ja vauvaperheen paras ystävä.

Tilaa Vauva

Tilaajalahjat

Bluebiit Bluactive3 -aktiivisuusranneke

Bluebiit Bluactive3 -aktiivisuusranneke (arvo 34,95 €)

UUTUUS! Bluebiit BlueActive3 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Lisäksi mittaa unenlaatua! Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä.
Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella.
Laitteen näyttöalue herää alempaa painiketta koskettamalla ja menee lepotilaan 4 sekunnin kuluttua. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä.

Toiminnot:

(1) Unenlaadun mittaus, UUTUUS-ominaisuus!
Kertoo unenlaadun kolmella tasolla.

(2) Kellonaika
Näyttää tunnit, minuutit ja samassa näkymässä 4 sekunnin jälkeen päivämäärän.

(3) Ajanotto
Voit käyttää sekuntikellona ja ottaa aikaa eri aktiviteeteille.

(4) Askelmittari
Laitteen tarkka kiihtyvyysanturi tunnistaa käden liikkeiden perusteella askelmäärän aina 9999 asti. Tämän näkymän kautta asetetaan myös käyttäjän pituus(120-190cm) ja paino(24-90kg)

(5) Kuljettu matka
Laite mittaa kävellen liikkumasi matkan kymmenestä metristä aina 99.99 kilometriin asti.

(6) Kalorit
Ilmoittaa kulutetut kalorit 0-9999 kcal. Mittaus perustuu liikesensorin havaitsemaan liikkeeseen ja asettamaasi pituuteen ja painoon.

(7) Värinähälytys
Aseta äänetön värinähälytys ajankohtaan, jolloin haluat muistuttaa itseäsi liikkumaan tai esimerkiksi pitämään tauon jostakin.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Finlaysonin Tovi-hoitolaukku

Finlaysonin Tovi-hoitolaukku (arvo 69 €)

Tyylikkääseen Finlaysonin hoitolaukkuun mahtuu tarvittavat vauvan hoitotarvikkeet.
Laukun läpän ulkopuolella on kaksi avotaskua. Laukun sisällä on kaksi avotaskua ja vetoketju.

Koko: 35 x 25 x 10 cm
Materiaali: päällinen 100% polyesteri, vuori 100 % polyesteri, pehmustettu
Väri: musta-valkoinen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Vauva-lehden logoVauva auttaa nauttimaan raskaudesta ja Vauva-perheen elämään valmistautumisesta ja tukee äitiä ja koko perhettä uudessa elämäntilanteessa. Vauva pohtii yhdessä vanhempien kanssa, mikä on parasta juuri tämän perheen vauvalle ja ratkaisee vauvanhoitoon liittyvät pienet ja suuret pulmat. Lehden jakama tieto on taatusti luotettavaa.

Vauvan nettisivut tarjoavat vilkkaan keskustelupalstan, artikkeleita ja kauppapalstan. Sivuilla vierailee viikoittain yli 40 000 pienten lasten äitiä tai sellaiseksi haluavaa, joten sivuilla riittää touhua ja toimintaa.

Lehden tiedot

Vauvaa julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut