Vene

Vene-lehti on kattava tietolähde kaikille vesilläliikkujille. Lehdestä nauttivat niin saaristossa mökkeilevät ihmiset kuin pitempiäkin venereissuja suunnittelevat harrastajat, sillä artikkelit kertovat kattavasti veneilyelämästä sekä suomalaisilla että ulkomaisilla laineilla.

Ympäri vuoden ilmestyvä Vene ei hiljene talvisinkaan, vaan silloin keskitytään tuleviin venematkoihin ja veneen huoltamiseen kesää varten.

Tilaa Vene-lehti

Lehden sisältö

Vene-lehtiVene-lehti on veneilijöiden suosiossa oleva harrastelehti, joka esittelee uusia venemalleja, varusteita, moottoreita ja satamia. Lehden avulla harrastajat sekä muuten veneilystä kiinnostuneet saavat ensikäden tietoa uutuuksista ja hyviä ideoita reiteistä ja matkakohteista.

Vene- ja varuste-esittelyiden lisäksi lehti kertoo myös veneilyn ympäristöön ja ympäröivän yhteiskunnan veneilyyn vaikuttavista tekijöistä seuraamalla mm. politiikkaa ja viranomaistoimintaa Suomessa ja ulkomailla.

Lukemalla Vene-lehteä pysyt ajan tasalla myös tulevista veneilytapahtumista, kilpailuista ja näyttelyistä.

Vene-lehdellä on omat nettisivut, joilta löytyy lisää uutisia, artikkeleita, testejä sekä hyödyllisiä oppaita sekä satamahaku. Voit myös osallistua keskusteluun ja tilaajana pääset lukemaan sivuilta lehden digitaalista versiota.

Lehden tiedot

Vene-lehti on Otavamedian julkaisema harrastelehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Yksi numeroista on aina tuplanumero.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut