Viherpiha

Viherpiha on yksi Suomen vanhimmista vielä jatkuvista viherpeukaloiden lehdistä. Se tarjoaa parasta luettavaa ja ajankohtaisia tietoja viherkasvatuksesta tavallisen ihmisen mittakaavassa. Tämä on lehti juuri sinulle, joka haluat ottaa kaiken irti omasta takapihasta, kasvimaasta tai vain ikkunalaudan istutustilasta.

Tilaa Viherpiha-lehti

Lehden sisältö

Viherpiha-lehtiViherpiha on nimensä mukaisesti lehti kotipuutarhureille. Kaikki ohjeet ja oppaat ovat mitoitettu juuri kotikasvattajan mittoihin, joten löydät juuri sinulle sopivia vinkkejä ja ideoita.

Lehti pysyy myös aina ajankohtaisena ja opastaa mitä milloinkin kannattaa puutarhalle tehdä. Saat sopivan muistutuksen pensaiden harvennukselle, kevään istutuksille ja marjojen keräämiselle. Viherpiha seuraa myös aikaa ja opastaa kasvimaailman ja pihatyylin trendeissä. Saat aina muodikkaan ja upean näköisen lopputuloksen.

Viherpiha on myös sopiva lehti riippumatta osaamisen tasosta. Oppaat on kirjoitettu niin selkeiksi, että aivan ensikertalaisetkin voivat niillä tehdä itselleen kauniin puutarhan ja loistavat kukkaistutukset.

Lehden tiedot

Viherpiha on A-Lehdet Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehti on ilmestynyt jo vuodesta 1994 lähtien ja on ollut kodin puutarhurien suosikkeja. Vaikka lehden lukijakunta koostuukin suurimmaksi osaksi naisista, ei lehti ole heille erikseen suunnattu. Se tarjoaa kiinnostavaa luettavaa kaikille viherpeukaloille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut