Viini

Viini-lehti on viihteellinen elämäntapalehti viinin ystäville ja pitää lukijansa ajan tasalla niin viinin, ruoan kuin muiden hyvän elämän nautintojen suhteen. Lehdestä saa elämyksellisiä viinivinkkejä niin aloittelija kuin kokeneempikin viininystävä.

Tilaa Viini

Lehden sisältö

Lehdestä löydät muun muassa julkkiksia kertomassa viinimieltymyksistään, perusteellisia ohjeita sopivien viinien valitsemiseen eri ruokien seuraksi ja juttuja viinimaailman vaikuttajista. Perusjuttuja ovat myös 10 kysymystä viinistä -palsta, Dr. Winen viiniklinikka ja paras ostos -palsta, joka kertoo, mikä viini on juuri nyt parasta, mitä tarjolla on. Palstalla esitellään arkiviinejä, juhlaviinejä ja sijoitusviinejä, joten kaikenlaiset viiniharrastajat saavat siitä paljon iloa.

Lehden runsaissa ruokajutuissa esitellään ruokamaailman trendejä ja mielenkiintoisia käänteitä. Niissäkin viini kulkee ruoan rinnalla luonnollisena kumppanina, ruokajutuissa muistetaan tietysti aina esitellä, mikä viini minkäkin ruoan kanssa sopii.

Viini-lehden nettisivuilta löytyy lehden juttuja. Sivuilla on myös Decanter Club, josta lehden tilaajat saavat viinitarvikkeita alennushintaan. Lehden tilaajana voit liittyä myös Bouquet Clubiin, jonka jäsenenä saat runsaita klubietuja ravintoloista, viinimatkoilta ja edullisia klubiviinejä.

Lehden tiedot

Viini-lehtiViiniä julkaisee Image Kustannus. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut