Villivarsa

Heppafanien tiukka tietopaketti Villivarsa on monipuolinen ja luotettava harrastelehti, joka sopii kaikille hevosten ystäville. Lehdessä keskitytään kertomaan kattavasti hevosten hoidosta ja siitä, miten kehittyä ratsastajana, sekä yleisesti lajitietoudesta ja harrastuksesta.

Kaiken tämän lisäksi Villivarsa kertoo alan viimeisimmistä uutisista, ajankohtaisista tapahtumista, kiinnostavista leireistä, kuuluisista ammattilaisista sekä tietenkin ihastuttavista hepoista.

Villivarsan avulla pienestäkin ratsastajasta kehittyy erinomainen hevostietäjä!

Tilaa Villivarsa-lehti

Lehden sisältö

VillivarsaVillivarsa on nuorille peruskouluikäisille tytöille ja pojille suunnattu hevosaiheinen harrastelehti, jossa käsitellään aina ajankohtaisia aiheita; keväisin tutustutaan vuoden tuleviin ratsastuskouluihin ja -leireihin ja muina vuodenaikoina pidetään huoli oikeanlaisista varusteista.

Jokaisessa numerossa esitellään henkilöitä ja hevosia, päästään lukemaan mielenkiintoisia juttuja ja tehdään kivoja testejä. Asiasisällön vastapainoksi lehdessä on myös runsaasti hevos- ja talliaiheisia sarjakuvia. Joka numerossa tulee myös upea värijuliste.

Lehdellä on omat kotisivut, jossa voi tutustua lehden sisältöön ja osallistua kilpailuihin.

Lehden tiedot

Villivarsa on 8-16-vuotiaille lapsille suunnattu harrastelehti, jota kustantaa Otavamedia Oy. Villivarsa on ilmestynyt vuodesta 1983 lähtien ja uusi numero julkaistaan 12 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut