Viva

Kypsän naisen elämä on täynnä muutoksia kaikilla osa-alueilla; lapset ovat jo aikuisia ja muuttaneet pois, avioliittoa on takana jo useampi vuosi tai se on muuttunut toiseksi, viimeiset työvuodet alkavat häämöttää näköpiirissä ja ennen kaikkea terveydestä huolehtiminen tulee tärkeämmäksi. Silloin apuun rientää Viva-lehti, joka tuntee lukijansa ja tietää tarkalleen, mikä herättää aikuisen naisen mielenkiinnon.

Kun liityt Viva-lehden tilaajaksi, niin saat joka kuukausi uuden, mahtavan lehden täynnä monipuolista luettavaa sekä runsaat tuplaristikot.

Tilaa Viva-lehti

Lehden sisältö

VivaViva on lehti aikuiselle naiselle ja joka numerossa päästään lukemaan kiinnostavia juttuja muun muassa terveydestä, muodista, matkailusta, asumisesta, säästämisestä ja kulttuurista. Elämän iloja ei säästellä eikä suruja kaunistella, vaan asioita käsitellään suoraan ja kiertelemättä.

Jokaisessa lehdessä on mukana laadukkaat ja runsaat tuplaristikot mielen virkistykseksi sekä hyödylliset Rouva Rahan ja terveysosion kysymys- ja vastauspalstat.

Lehdellä on omat nettisivut, joiden kautta voi osallistua kilpailuihin, lähettää kysymyksiä palstoille sekä tutustua joihinkin lehden artikkeleihin.

Lehden tiedot

Viva on Otavamedian julkaisema aikakauslehti tai lifestyle-lehti. Se on suunnattu yli 55-vuotiaille aktiivisille naisille ja lehdestä ilmestyy uusi numero 12 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut